Termeni si Conditii

S.C. NUTRICARE CLINICS S.R.L a realizat site-ul www.nutricareclinics.ro ca o sursă de informare pentru potenţialii săi clienți. Vizitatorii site-ului consimt să accepte termenii şi condiţiile sale de utilizare ce vor fi detaliate în paragrafele următoare. Vă rugăm să citiți aceste condiții înainte de utilizarea site-ului.

Toate informațiile și imaginile existente pe acest site au titlu informativ și sunt deținute şi rezervate de către S.C. NUTRICARE CLINICS S.R.L. Niciun material de pe site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul expres exprimat de titularul acestui drept.

De asemenea, toate informaţiile de pe acest site sunt puse la dispoziția vizitatorilor fără garanții de orice fel. S.C. NUTRICARE CLINICS S.R.L îşi rezervă dreptul să modifice, să interzică accesul sau să oprească temporar sau permanent orice parte a acestui site sau orice informație conținută în acesta, fără asumarea responsabilității de a notifica utilizatorii.

Vizitatorii acestui site acceptă şi sunt de acord să folosească informațiile furnizate pe proprie răspundere. Sub niciun motiv, S.C. NUTRICARE CLINICS S.R.L nu va fi responsabilă pentru daune-interese directe şi/sau indirecte, cauzate de utilizarea acestui site.

Informaţii pentru utilizatori

Utilizatorii acceptă respectarea următoarelor reguli de folosire a acestui site, care implică:

Furnizarea de date adevărate, exacte și complete, așa cum sunt cerute în de formularul de înregistrare atunci când este cazul;

Menţinerea și înnoirea, atunci când situația o cere, a datelor de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de dreptul de intervenție asupra datelor și de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere la office@salonharmony.ro.

Totodată, utilizatorii îşi asumă obligativitatea de a nu face următoarele:

să publice materiale care conțin viruși sau alte programe cu intenția de a distruge acestui sistem;

să publice materiale aflate sub protecţia dreptului de autor;

să publice materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică, materiale ori informații interzise de prevederile legale în vigoare, ce au un conținut discriminatoriu, rasist, amenințător, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau sunt contestabile;

să încarce pe site viruși, troieni, scripturi sau alte programe de acest gen sau să încerce să obțină acces neautorizat la orice porțiune a acestui site;

să culeagă informații despre alți vizitatori ai site-ului fără consimțământul acestora şi să încerce să culeagă date, cum ar fi date financiare sau adrese de poştă electronică.

„Termeni și Condiții” constituie, în întregime, un acord încheiat între dumneavoastră și S.C. NUTRICARE CLINICS S.R.L în privința utilizării site-ului www.nutricareclinics.ro  S.C. NUTRICARE CLINICS S.R.L își rezervă dreptul de a revizui și aduce la zi aceste reguli în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri legate de acest site sau de condițiile sale de utilizare, va rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail office@nutricareclinics.ro