Nutricare Performance este un program de nutriție sportivă pentru persoane fizice, echipe, cluburi sportive și antrenori

Ai întrebări despre alimentația pentru sport, suplimentele sau produsele alimentare pe care le vezi vândute în magazine?

Nu știi ce alimente să mănânci înainte, în timpul și după antrenament?

Simți oboseală cronică la sfârșitul fiecărei săptămâni, iar performanța ta fizică și intelectuală se este la un nivel mai redus? Este foarte probabil să nu ai o alimentație corectă adaptată stilului și intensității antrenamentelor tale. Programează o discuție!

Nutricare Performance este un program de nutriție sportivă pentru persoane fizice, echipe, cluburi sportive și antrenori. Vei lucra cu un dietetician profesionist, abilitat în a-ți oferi sfaturi în legătură cu elementele nutritive și alimentele de care ai nevoie pentru a menține stilul de viață sportiv. . O alimentație personalizată, adevată stilului de viață te va ajuta să atingi vârfurile sănătății și performanțelor atletice.

  • Echipa sau clubul tău sportiv are nevoie de sfaturi despre nutriție sportivă sau are întrebări legate de performanță și nutriție?
  • Vrei să fii un pas înaintea concurenților tăi?
  • Acest program oferă sportivilor instrumente de nutriție interactive pentru ai ajuta să-și atingă obiectivele de performanță .
  • Contactează-ne pentru detalii.