Terapia Nutrițională pentru scăderea în greutate.
Programul de șase luni

Scapă de kilogramele în exces, crește-ți nivelul de energie și dobândește obiceiuri alimentare sănătoase! Acest program de 6 luni  nu se bazează pe infometare, sau pe suplimente alimentare. Este realizat pentru a oferi organismului o pauză de la alimentele bogate în zahăr și grăsimi dar și pentru a te ajuta să te simți mai ușoară, mai plina de energie. Cel mai important beneficiu al acestui program este sa te învețe cum să slăbești sănătos și cum să te menții la greutatea ideală respectând o dietă la care organismul tău răspunde cel mai bine.

Programează o întâlnire in cadrul clinicii noastre  în care  vom analiza și revizui obiceiurile alimentare și stilul de viață actual. De asemenea, în timpul ședinței de analiză și evaluare vor fi abordate și preocupările specifice privind sănătatea și tipurile de modificări pe care dorești să le faci. Împreună cu noi vei stabili obiectivele pe care trebuie să le îndeplinești în următoarele 6 luni. Vei primi un plan de masă personalizat pe care îl vei urma în cele 6 luni. Planul de masă este echilibrat din punct de vedere nutrițional și conceput special pentru a te ajuta să ajungi la o pierdere în greutate de 1-2 kg pe săptămână.

Întâlnirile cu un nutriționist / dietetician îți vor crește responsabilitatea și te vor ajuta să îți păstrezi motivația prin învățarea strategiilor de gestionare a greutății și prin monitorizarea progresului . Vei primi sfaturi motivante, sfaturi pentru alimentația sănătoasă și idei simple și delicioase de rețete.

Acest program de 6 luni include o consultație inițială de aproximativ o oră,  între 6 sau 8 vizite de monitorizare a progresului și un plan alimentar personalizat.

Include:
• O consultație inițială de 60 de minute.
• Sesiuni de monitorizare de 30 de minute stabilite în funcție de excesul ponderal.
• Plan de masă personalizat.
• Rețete sănătoase și idei de gustări.
• Suport continuu și responsabilizare prin e-mailuri săptămânale pentru a te ajuta să-ți păstrezi motivația în schimbarea stilului de alimentație și de viață.