Pierderea in greutate

Pierdeți greutatea, creșteți energia și obțineți obiceiurile alimentare înapoi pe o cale sănătoasă! Acest program de 6 săptămâni nu implică postul și nu se bazează pe suplimente.

Nutritia pentru copii

Întâlniți-vă cu un dietetician pentru a examina obiceiurile alimentare ale copilului dvs. și a discuta problemele specifice. Discutați provocările, și strategii bazate pe dovezi pentru a ajuta copilul sa dezvolte obiceiuri sanatoase.

Nutritia pentru sportivi

Aveți întrebări despre alimentatia pentru sport, suplimentele sau produsele alimentare pe care le vedeți vândute în magazine? Nu știți ce alimente să mănâncati înainte, în timpul și după antrenament?

Consultanta Nutritionala pentru Companii

Felul in care ne simtim la birou influenteaza performanta si atmosfera generala in echipa. O stare buna de sanatate a angajatilor e cea mai sigura investitie pe care o companie o poate face pe termen lung.

Terapia Nutritionala in Boala Cardiovasculara

Recomandările de dietă trebuiesc individualizate, tinând cont de profilul de risc al pacientului, obiceiurile alimentare, caracteristice culturale ale populației din care provine.

Terapia Nutritionala in Diabetul Zaharat

Nutricare Clinics – este locul unde puteți începe educația despre diabet. Nutriția este partea importantă a unui plan de tratament pentru diabet – Nutricare Clinics vă ajută să vă administrați glicemia și să scădeti în greutate, ceea ce vă poate ajuta să scăpați de riscul complicațiilor legate de diabet.