Programează o întâlnire cu un dietetician profesionist pentru a examina obiceiurile alimentare ale copilului tău și pentru a discuta problemele specifice legate de nutriție.

Află despre provocările unei alimentații echilibrate și învață strategii bazate pe dovezi pentru a ajuta copilul sa dezvolte obiceiuri sănătoase.

Fiecare părinte dorește pentru copilul său să “mănânce bine”, dar formarea deprinderilor unei alimentații sănătoase poate fi o provocare destul de mare în cazul celor mici. Un program de familie aglomerat, comoditatea de a-i oferi să mănânce semipreparate sau alimente de tip fast food, determină obiceiuri alimentare nesănătoase. În același timp, copilul nu asimilează toți nutrienții de care are nevoie pentru a crește și pentru a se dezvolta armonios.

Această sesiune durează o oră și are scopul de a examina obiceiurile alimentare ale copilului tău pentru a identifica și discuta problemele specifice. Vei afla despre provocări și strategii bazate pe dovezi pentru a ajuta copilul să dezvolte o relație sănătoasă cu alimentele. Nu în ultimul rând, vei stabili obiective și și vei începe să faci schimbări menite să îmbunătățească stilul de viață și alimentație a copilului și, implicit, a familiei tale.

Include:
• O consultație de 60 de minute