Corporate Health  by Nutricare Clinics este disponibil în România atât ca prezentă fizică cât și în online.

De peste 10 ani de zile Nutricare Clinics și de la sfârsitul anului trecut Nutricare Sport oferă cele mai bune experiențe bazate pe dovezi in afectiunile metabolice, terapia nutrițională pentru scăderea in greutate cât și pentru creșterea in greutate, nutriția pentru sportive atât la nivel de amatori cât și pentru sportive profesioniști crescând astfel calitatea vieții pacienților și a clienților noștrii. Suntem o echipă de specialiști, condusă de Cristina Dina, absolventă in 2008 a Universității de Medicină și Farmacie din Oradea, iar din 2017 licențiata in nutiție și dietetică in cadrul Facultații de Medicină din Timișoara.
In 2011 in urma unor cursuri acreditate de nutriție efectuate in Cluj Napoca am pus bazele unuia dintre primele cabinet private de nutriție și dietetică din România primul in Arad, apoi in Timișoara.
Au trecut 11 de experiențe pozitive, invățând in fiecare zi ceva nou pentru profesia noastră, străduindu-ne să fim la curent cu ceea ce este nou atât pentru nutriție și dietetică cât și pentru nutritia sportivului pentru a avea cele mai bune rezultate in relatia cu pacienții noștri. Suntem determinați de dorința de a crește calitatea vieții oamenilor de lânga noi. Acesta este motivul pentru care colaboram cu clinici  și cabinet medicale de top din zona de vest a țării, pentru prevenția și combaterea afecțiunilor metabolice. Aducem un plus valoare si imbunătățim starea de sănătate a pacienților noștri printr-o abordare simplă, corectă și eficientă in schimbarea stilului de alimentație cu rezultate susținute in timp.
sanatatea la locul de munca
De aceea credem cu tărie că o investiție in sănătatea angajaților dumneavoastră sunt bani bine cheltuiți și un program de nutriție efectuat de specialiști are ca rezultat o imbunătățirea performanțelor fizice și psihice la locul de muncă,productivitate crescută, creșterea calității muncii depuse, scăderea numărului de zile absente și nu in ultimul rand o retenție mai mare a personalului.
 Educația nutrițională bine orientată la locul de muncă crește capacitatea de concentrare, crește calitatea vieții.
Angajamentul nostru pentru compania dumneavoastră este să furnizăm date de sănătate nutrițională bazate pe evidențe, să oferim recomandări practice și eficente privind stilul de alimentație, cât si consultații individuale  in centrul nostru din Timișoara, Calea Dorobanților nr. 20.
In plus creem un program de workshopuri pentru a răspunde unor nevoi și cereri extreme de diversificate venite din partea diverselor grupuri sau categorii sociale. Realizăm campanii și workshopuri de informare și prevenție pentru a cunoaște principalele cauze ale afecțiunilor metabolice, cardiace sau reumatologice.
In workshopurile organizate de Nutricare Clinics dorința noastră este de a intelege cum sa ne menținem sănătatea la birou și după.
 Programele variaza de la 1 ora la 3 ore și conțin teme de interes in functie de grupul țintă, discuții și evaluari individuale in functie de numarul de persone din grup.
Modul nostru de viață ocupat, un ritm rapid nu permite intodeauna o alimentație sănătoasă și exerciții regulate.

Programul Corporate Health sprijină companiile: 

 • să aibă angajați sănătoși și productivi
 • să reducă semnfiicativ costurile cu concediile de boală
 • sa reducă costurile monetare si cele asociate cu scăderea productivității din cauaza prezenteismului
 • să reducă procentul pensionărilor de boală
 • să contribuie la sănătatea economiei românești prin implicarea în campania de reechilbrarea a balanței forței de muncă
nutricare corporate health - 2

Corporate Health propune

 • Campanii de informare privind nutriția sănătoasă pentru angajați (Ziua Sănătății)
 • Check-up medical pentru evaluarea riscurilor angajaților – determinarea compoziției corporale, înregistrarea istoricului medical și a factorilor de risc, a obiceiurilor de viață, investigația de laborator cu analize sanguin
 • Consiliere la sediul companiei – planuri individuale de nutriție, ședințe de grup și individuale, evaluări individuale ale progresului, workshop de nutriție
 • Evaluare finală a fiecărui participant și evaluare anonimizată pentru angajator
 • Introducerea unei meniu metabolic balance® în oferta unității de servire a mesei din cadrul companiei

De ce Corporate Health

 • Totalul populației active în România e doar 9 milioane (studiul AMIGO, 2018)
 • 1.74 milioane persoane suferă de diabet și 3 mllioane sunt afectate de pre-diabet (studiul Predatorr, 2014)
 • Pe segmenul de vârstă 50-64 de ani 42% din populație e inactivă, peste un milion jumătate de oameni (studiul AMIGO, 2018)
 • În categoria de vârstă 49-60 de ani se pierde peste 60% din populația activă prin pensionare de boală (studiul AMIGO, 2018)
 • Afecțiunile asociate cu supraponderalitatea sunt responsabile de un larg procent din segmentul supradimensionat al populației inactive
 • Costurile anuale de sănătate pentru economie sunt enorme: costuri direct medicale, zile de concediu medical, costurile asociate cu prezentismul (prezenta la munca a angajaților neproductivi incapacități de boală), costurile pensionarii premature
 • Pierderile companiilor cauzate de scăderea productivității, prezentismul și pensionarea timpurie pot fi evitate prin încurajarea unui stil de viață sănătos
corporate health