Alimentația în slujba sănătății
Simplu, Sigur, Sănătos /Individual

Nutricare Clinics este un concept de sănătate și lifestyle, inovator, bazat pe educarea comportamentului alimentar, informare și prevenție.

Misiunea clinicii noastre este sa ajutăm oamenii care își doresc să slăbească, să-și atingă obiectivele și să învețe să mănânce sănătos.

Slăbești cu o alimentatie echilibrata. Fără  infometare, fara pastile, ceaiuri sau prafuri minune!
Planul alimentar pe care îl primești este personalizat. Îl vom crea împreună în cabinet. Solutia simpla si eficienta pentru greutatea ideala.

Alimentația echilibrata elementul cheie pentru sănătate
Simplu, Sigur, Sănătos 

De ce e important sa consultam un nutriționist sau dietetician?

Cercetările demonstrează că 95% din dietele comerciale nu funcționează pe termen lung. Asta pentru că adesea au o abordare unică și specifică în ceea ce privește modul de a mânca.

La Nutricare Clinics beneficiezi întotdeauna de asistența unui dietetician, licențiat al Universității de Medicină și Farmacie, specializarea Nutriție și Dietetică, cu o vastă cunoaștere și pregătire în domeniul alimentației.  Dieteticianul poate sa interpreteze cele mai recente cercetări nutriționale în informații și sfaturi ușor de înțeles și de aplicat pentru construirea unui regim alimentar sănătos și sustenabil.

Un dietetician te poate ajuta să stabilești și să îndeplinești obiective realiste oferindu-ți sfaturi nutriționale pentru a aborda problemele de sănătate specifice.

Dieteticianul Nutricare Clinics are expertiză în metodologiile de schimbare a comportamentului alimentar , ceea ce contribuie semnificativ la susținerea de care ai nevoie în procesul de schimbare a stilului de viață către unul sănătos și sustenabil pe termen lung. De asemenea, dieteticianul Nutricare Clinics îți monitorizează progresul dezvoltă strategii pentru depășirea barierelor și te ajută să le implementezi.