Alimentația în slujba sănătății
Simplu, Sigur, Sănătos /Individual

Numele meu este Cristina Dina, sunt nutriționist clinician, fondatoarea clinicii Nutricare Clinics. De mai bine de 10 ani datorită planurilor de alimentație echilibrate care au bază știiințifică bine documentată, expertiză în relația cu pacienții le oferim cele mai bune soluții pentru sănătate și starea de bine.

Am lucrat o perioadă îndelungată în industria farmaceutică. Am studiat legătura puternică dintre alimentație și procesele metabolice.

În ultimii 10 ani am avut satisfacții inegalabile ajutând pacienții să își îmbunătățească calitatea vieții printr-un plan alimentar individualizat cu rezultate pe termen lung. Am construit multiple programe nutriționale în diverse patologii cu rezultate remarcabile pe termen lung.

Cristina Dina

Pasionată de alimentația sănătoasă , am absolvit  la UMF Timișoara în 2017 în cadrul Facultății de Medicină specializarea în nutriție clinică . Preocupările se reunesc spre tratamentul obezității, cu nenumărate rezultate excepționale, cu pacienți care și-au schimbat viața, la o greutate cu 20 până la 40 kg mai mică, dar și terapie medicală nutrițională, în special pe domeniul diabetului și cardiologiei și obezității infantile.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru planurile de nutriție dificile și complicate. Prin programul de optimizare metabolică cred ferm că revenirea la elementele de bază și menținerea simplă a alimentației este cea mai ușoară modalitate de a menține o minte și un corp sănătos.

Biografie

 • 1998 – 2003 – Oradea

  Facultatea de Medicina si Farmacie

UMF Oradea
 • 2015 – Cluj Napoca

  Curs calificare nutriționist acreditat de Ministerul Muncii și Învatamantului

ministerul invatamantului
 • 2015 – Bucuresti

  Curs Metabolic Balance

metabolic balance
 • 2015 – 2018 – Timisoara

  Facultatea de medicina si Farmacie “Victor Babeș” – specializarea Nutriție și Dietetică

UMF victor babes
 • 2018 – Londra

  Centre of Excellence- Diploma in Vegetarian and Vegan Nutrition

centre of excellence
 • 2021

  Introducerea programului Corporate NutriHealth by Nutricare Clinics pentru companii

 • 2021 – Barcelona

  Professional Diploma in Sports Nutrition

Nutricare Clinics este un concept de sănătate și lifestyle, inovator, bazat pe educarea comportamentului alimentar, informare și prevenție.

Misiunea clinicii noastre este sa ajutăm oamenii care își doresc să slăbească, să-și atingă obiectivele și să învețe să mănânce sănătos.

Slăbești cu o alimentatie echilibrata. Fără  infometare, fara pastile, ceaiuri sau prafuri minune!

Planul alimentar pe care îl primești este personalizat. Îl vom crea împreună în cabinet. Solutia simpla si eficienta pentru greutatea ideala.

Alimentația echilibrata elementul cheie pentru sănătate
Simplu, Sigur, Sănătos 

De ce e important sa consultam un nutriționist sau dietetician?

Cercetările demonstrează că 95% din dietele comerciale nu funcționează pe termen lung. Asta pentru că adesea au o abordare unică și specifică în ceea ce privește modul de a mânca.

La Nutricare Clinics beneficiezi întotdeauna de asistența unui dietetician, licențiat al Universității de Medicină și Farmacie, specializarea Nutriție și Dietetică, cu o vastă cunoaștere și pregătire în domeniul alimentației.  Dieteticianul poate sa interpreteze cele mai recente cercetări nutriționale în informații și sfaturi ușor de înțeles și de aplicat pentru construirea unui regim alimentar sănătos și sustenabil.

Un dietetician te poate ajuta să stabilești și să îndeplinești obiective realiste oferindu-ți sfaturi nutriționale pentru a aborda problemele de sănătate specifice.

Dieteticianul Nutricare Clinics are expertiză în metodologiile de schimbare a comportamentului alimentar , ceea ce contribuie semnificativ la susținerea de care ai nevoie în procesul de schimbare a stilului de viață către unul sănătos și sustenabil pe termen lung. De asemenea, dieteticianul Nutricare Clinics îți monitorizează progresul dezvoltă strategii pentru depășirea barierelor și te ajută să le implementezi.